Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η πρώτη, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα», δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον έρωτά της. 

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Πώς ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα»

«Φέτος στο παραμύθι μου, βρήκα τον πρίγκιπά μου. Ο Χρήστος για μένα είναι το καλύτερο δώρο, κλείνουμε 6 μήνες μαζί. Δεν τον είχα δει μικρό να τραγουδάει, ήμουν στη Γερμανία τότε», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

Στη συνέχεια μίλησε για την μεγάλη απώλεια στη ζωή της, λέγοντας πως «αν γυρνούσα τον χρόνο θα ήθελα να φέρω πίσω τον μπαμπά μου και τη γιαγιά μου. Αποδέχτηκα την απώλεια με ψυχοθεραπεία που κάνω ακόμα. Λείπει 8 χρόνια αλλά ξέρω ότι είναι πάντα μαζί μου».

Τέλος, για το Survivor η Λάουρα Νάργες σχολίασε ότι «Ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα. Το έζησα πολύ όμορφα και έντονα. Στο Πρωινό δεν είχα περάσει καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα. Με το καλημέρα, στην πρεμιέρα, μπήκε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο και μετά από πέντε μέρες τον έχασα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA