Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η γνωστή ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες της κύησης και από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Πώς ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα»

Μάλιστα, η Μάρα Δαρμουσλή δεν έκρυψε τη χαρά της ούτε μέσω του προφίλ της στο Instagram όπου μαρτύρησε το φύλο του μωρού στους followers της, ανεβάζοντας μερικές οικογενειακές στιγμές με τον γιο που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο και τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη

Σε ένα βίντεο η γνωστή ηθοποιός έκοψε μία τούρτα με χειλάκια και μουστάκια που έγραφε επάνω «He or she?» και από μέσα βγήκαν μπλε μπίλιες, μαρτυρώντας έτσι ότι περιμένει αγοράκι.

https://www.instagram.com/p/CX8OImOswaG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«It’s a boy! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή με την ψήφο σας στο οικογενειακό quiz μας και στο προσωπικό μου "δράμα" μέχρι να μάθω το φύλο του παιδιού λίγο πριν γεννήσω. Και όμως παρά τις προβλέψεις και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, είναι αγόρι!! Ευχαριστώ τη @bake_eat_rep_eat για την εμπνευσμένη ιδέα με "χειλάκια και μουστάκια" !! Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις να αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα. Καλές γιορτές και καλή δύναμη με υγεία για όλους!», έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA