Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το ειδύλλιο της Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι, μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από τη Φάρμα. Αποκάλυψε πως στόχος του δεν ήταν το έπαθλο των 10.000 ευρώ αλλά να επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας λέγοντας «παιδιά εδώ είμαι, δεν χάθηκα». 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7, ο κ. Ψωμιάδης εξήγησε ότι αποφάσισε να φύγει και συγκινήθηκε βγαίνοντας από το παιχνίδι, γιατί πέρασε πολλά το 2021, νόσησε άσχημα με κορονοϊό, τράκαρε με το μηχανάκι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα παραλίγο μοιραίο ατύχημα, οπότε αυτό που αναλογίστηκε ήταν «όταν σκέφτεσαι ότι είσαι κάποιας ηλικίας, σκέφτεσαι πόσες φορές ακόμη θα δεις την οικογένεια σου. Έχω κι ένα πρόβλημα με το πόδι, δεν μπορούσα να βοηθήσω στις εργασίες».

Για το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «οι περισσότεροι στην παρέα μας ήταν λίγο κρυόκ.... Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο, και η Αγγελική η οποία είναι φωνάρα, και ο Γρηγόρης είναι ωραίο παιδί, δεν δείξαν τέτοια στοιχεία. Το πρώτο 15μερο. Και ξαφνικά εγώ τους βλέπω μέσα στον αχυρώνα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Σε μια γωνιά. Γιατί είχαμε ένα διάλειμμα. Και εν συνεχεία προέκυψε αυτό το ειδύλλιο. Το οποίο, ξέρεις δεν είναι τυχαίο, βλέπω και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί». Ο ίδιος σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για αυτήν την σχέση, τόνισε: «Αυτοί που κρίνουν άλλους, να κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους». Αποκάλυψε επίσης ότι «είχε ξεκινήσει κι άλλο φλερτ με τον Κύπριο και την Αναστασία, είχαν φτάσει πολύ κοντά αλλά δυστυχώς έφυγε η κοπέλα».

Εμφάνιση στο Voice ή στο Just The Two Of Us

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε ότι υπάρχουν τα «τσιμπητάκια», όπως τα χαρακτήρισε, για να μπει σε εκπομπή αλλά εκείνον τον ενδιαφέρει να... τραγουδήσει. «Δεν αποκλείεται να εμφανιστώ ή στο Voice ή στον Κοκλώνη, κάπου... Είναι βέβαιο ότι θα διαλέξω μια εκπομπή να πάω να τραγουδήσω», ανέφερε.  Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης έδωσε απάντηση και στο ερώτημα εάν θα κατέβαινε υποψήφιος στις εκλογές, απορρίπτοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μπει σε κάποιο κόμμα. Οπως είπε με τα σημερινά δεδομένα το βλέπει πολύ δύσκολο, θα το κάνει μόνο όταν ιδρυθεί κάποιο πραγματικά ενωτικό κόμμα, και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η Αυτοδιοίκηση. «Η Αυτοδιοίκηση με ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να ακουστεί μια έκπληξη, και δεν αφορά το δήμο Θεσσαλονίκης», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA