Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ρώτησε μεταξύ άλλων την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό για το δαχτυλίδι που φοράει στο χέρι της και αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της, Χρήστο Σαντικάι.

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Καμία σχέση παιδί μου. Αυτό το δαχτυλίδι μου το έδωσε η μητέρα μου όταν έγινα 30 ετών. Αυτό το είχαν κάνει στον εαυτό μου, πριν από τέσσερα χρόνια όταν έδωσα τον λόγο σε εμένα να με έχω βασίλισσα», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες διαψεύδοντας ότι έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της μητέρας της με τον Χρήστο Σαντικάι:«Ο Χρήστος με τη μαμά μου έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Νιώθω ότι ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος μου. Είμαστε έτοιμοι για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες ζωές. Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA