Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Η ηθοποιός μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, τη δουλειά της και ξεχώρισε κάποιες από τις αγαπημένες της στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Ρένια Λουιζίδου: «Είχα δύο αποβολές - Ο,τι κι αν σου λένε οι γιατροί, είναι ένα περίεργο πένθος»

«Μια "βουλιμία" είχα στη δουλειά και την πλήρωσα λίγο ακριβά, λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα, έζησα πολλά», τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη, προσθέτοντας: «Είχα ένα ένστικτο σχετικά με την τηλεόραση. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Στις Μέλισσες ξαναθυμηθήκαμε τι σημαίνει ομαδική δουλειά. Όλοι κουραστήκαμε αλλά ήταν και άλλοι οι ρυθμοί» είπε για τις τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνίστησε.

Η Κάτια Δανδουλάκη συμπλήρωσε: «Επειδή έχω περάσει από πολύ μεγάλες αποτυχίες, σοκ και λύπη, αυτό που με κινητοποιεί είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη». Αναφερόμενη στην κατάθλιψη που πέρασε, είπε: «Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη. Σπάνια όταν σου δώσουν αγάπη θα γίνει κάποιος αυτοκαταστροφικός. Μόλις συντονιστώ με την ψυχή μου, ό,τι μου λέει το κάνω. Όταν φοβάμαι νιώθω ασυντόνιστη. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το μέλλον. Ο φόβος είναι το αντίθετο από τη δημιουργία». Η ευχή, μάλιστα, που έστειλε η Κάτια Δανδουλάκη για το 2022, ήταν η εξής: «Το πρώτο αγαθό είναι η ζωή και το δεύτερο η αγάπη».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA