Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη αγαπημένη του το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Η ατάκα περί «επιστροφής» στο Survivor που θα συζητηθεί

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το πώς γνώρισε την 22χρονη μέλλουσα σύζυγό του, Ιλάιρα, στην οποία έκανε πρόταση γάμου στην Αράχωβα την Πρωτοχρονιά.

Ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφία με το δαχτυλίδι των αρραβώνων, ενώ περιέγραψε στο Πρωινό πώς έκανε την πρόταση γάμου. 

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε», δήλωσε στο Πρωινό.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στην Κύπρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA