Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κορονοϊός χτύπησε και τη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία συμμετέχει στο Dancing with the Stars. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα συμπτώματα που έχει με ανάρτησή της στο Twitter. Οπως είπε η Μπέσσυ Αργυράκη, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η Μπέσσυ Αργυράκη, πλέον, είναι σε καραντίνα και παραμένει στο σπίτι της. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Φλωρινιώτης: Ξανά στο νοσοκομείο - Επιδεινώθηκε η υγεία του

«Ο κορονοϊός δεν με άφησε ήσυχη κι εμένα. Μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλέφωνα, καλή χρονιά με τον άνδρα μου.. σαλόνι.. κρεβατοκάμαρα.. Υγρά, βιταμίνες και υπομονή!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη στο Twitter. Η τραγουδίστρια μίλησε στο Happy Day για την κατάσταση της υγείας της και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει.

«Την πατήσαμε. Είμαι με Covid στο σπίτι, δεν το περνάω βαριά ευτυχώς. Έχω λίγο βήχα και πονοκέφαλο ενώ την πρώτη μέρα είχα και λίγο δέκατα. Είναι η τρίτη μέρα και ξύπνησα αρκετά καλύτερα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έχω κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου. Στα rapid που κάναμε στο DWTS έβγαινα αρνητική, αλλά επειδή κάποιος βγήκε θετικός, έπρεπε να κάνουμε όλοι μοριακό. Εκεί βγήκα θετική, με ειδοποίησαν, χώθηκα στο σπίτι και περιμένω να συνέλθω».

Η Μπέσσυ Αργυράκη εξέφρασε την ανησυχία της για τον σύζυγό της, ο οποίος ευτυχώς δεν έχει κολλήσει. «Ήταν να φύγει αλλά δεν έφυγε, έμεινε εδώ να με φροντίζει. Αυτή είναι η έννοια μου, μην κολλήσει, γιατί έχει υποκείμενα νοσήματα. Έμεινε γιατί ένιωθε ότι τον είχα ανάγκη να με βοηθήσει», συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA