Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης επέστρεψε άρρωστος στην Ελλάδα από την Κύπρο και νοσηλεύθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους βρισκόταν στην Κύπρο, εμφάνισε βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Η οικογένειά του, όμως, ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Δάντης: Ο αδερφός μου έμεινε στον τόπο - Πέθανε στο σπίτι του από καρδιά

Ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του πατέρα του. «Από εχθές γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα. Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κορονοϊό», ανέφερε ο Νίκος Φλωρινιώτης και συνέχισε: «Η ψυχολογία του είναι καλή, είναι καλά. Αλλά έκανε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο. 

«Είναι πολύ καλύτερα, η κατάστασή του είναι σταθερή. Θέλει υπομονή για να σταθεροποιηθεί το οξυγόνο του. Το πρόβλημα έγινε από την πρώτη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο και έφυγε χωρίς να γίνει καλά», είχε πει η κόρη του, Αννα Φλωρινιώτη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ενώ στον «αέρα» βγήκε και ο ίδιος ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι καλύτερα. Η Αννούλα μου είναι ο άγγελος μου. Και τα τρία μου τα παιδιά τα αγαπώ. Δεν φεύγω από το νοσοκομείο τώρα, τότε δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Αγαπώ τη δουλειά μου και καμιά φορά δεν υπολογίζω κάποια πράγματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA