Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα revenge porn έχει πέσει η νεαρή τραγουδίστρια, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, όπως παραδέχθηκε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ. «Ήμουν μικρή κι είχαν διαρρεύσει κάπως φωτογραφίες», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κρατούσε αρχείο από κάθε σύντροφό του - «Αναζητούσα σεξουαλική διέγερση» λέει ο ίδιος

Μια νέα ιστορία έρχεται, λοιπόν, στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για τα ροζ βίντεο που διέρρευσε από πρώην κοπέλες του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εκείνο της Ανχελίτα του Big Brother, αλλά και τη διαρροή της γυμνής φωτογραφίας της Ειρήνης Στεριανού.

Όπως είπε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν άνθρωπο από το να κάθεται και να σε βλέπει στο κινητό του. Έτσι ένιωθα όταν βγήκε αυτό προς τα έξω. Τρελαίνεσαι».

«Είχα περάσει πολύ άσχημα. Φοβόμουν να μην το μάθουν οι γονείς μου, ότι τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα το πούνε στην μαμά και στον μπαμπά. Με τρόμαζε, δεν ήταν ευχάριστη περίοδος», κατέληξε η τραγουδίστρια που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA