Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή είναι, ίσως, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το φλερτ που υπάρχει από μεριάς του Μαχητή, Γιώργου Κατσαούνη, αλλά δεν είναι single αφού έχει σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λιγνό (John Lygnos).

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Βόμβα Ατζούν στο ριάλιτι - Φήμες ότι θα μπει ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή!

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει το project «Myriella and John» για το οποίο η Μυριέλλα Κουρεντή πρόλαβε να δώσει μια μικρή γεύση μέσω Instagram λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μετά από σχεδόν δύο χρόνια "αναγκαστικής" μοναξιάς και ενδοσκόπησης, η αληθινή αγάπη μας για την μουσική και η πηγαία ανάγκη μας να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν, μας ένωσε και δημιούργησε τους "Myriella & John"».

https://www.instagram.com/p/CXgm-nwI4zC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXjm-ENINv8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CXs3jEloPu7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους είχαν δηλώσει στην Athens Voice για τον τρόπο που γνωρίστηκαν, αλλά και για τη συνεργασία τους:

 

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια φωτογράφηση για την Athens Hood Boycott και πραγματικά από τις πρώτες λέξεις που ανταλλάξαμε, δημιουργήθηκε ο δικός μας τρόπος επικοινωνίας. Εκεί φυσικά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας, παρόλο που δεν γνωρίζαμε ακόμα ο ένας για τη μουσική πλευρά του καθενός. Αφού τελείωσε η φωτογράφηση συνεχίσαμε να μιλάμε και, αλήθεια, ακόμα και τώρα αναπολώ τον ενθουσιασμό που νιώσαμε όταν μοιραστήκαμε τα κοινά οράματά μας.

Για να μην πολυλογώ, έρχεται η μέρα που συναντηθήκαμε για να παίξουμε μουσική για πρώτη φορά. Ένα θα σας πω και θα κλείσω. Το συναίσθημα που νιώσαμε και νιώθουμε κάθε φορά που δημιουργούμε και παίζουμε μουσική μαζί δεν θα το αντάλλαζα με κανένα άλλο συναίσθημα στον κόσμο. Το ίδιο και η Μυριέλλα. Είναι αληθινά μαγικό. Είμαστε ο ένας το μουσικό μισό του άλλου.

https://www.instagram.com/p/CJLWZzUAl39/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CEuKiUPghYR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTRd7Ofskk9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B32UyTFgCuE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B3XvDT7ILVT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Myriella & John.

Και εγώ και η Μυριέλλα είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε τη φύση, τα ζώα, τους ανθρώπους, και πάντα βρίσκουμε κάτι πολύ όμορφο σε οποιαδήποτε συνθήκη κι αν βρεθούμε. Επειδή ζούμε σε συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με πάρα πολλά ερεθίσματα τριγύρω μας, είτε αρνητικά είτε θετικά, που είναι δύσκολο να μην μας επηρεάζουν, η διαφορετικότητα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχόμαστε και να επικροτούμε. Έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος καταναλώνει πολύ χρόνο προσπαθώντας να μοιάσει σε ξένα πρότυπα ενώ στην πραγματικότητα αυτό που κάνει ξεχωριστό τον καθένα είναι οι ιδιαιτερότητες που φέρει ως μονάδα.

Θέλουμε να συνθέτουμε τραγούδια που όχι απλά θα ψυχαγωγούν τον ακροατή, αλλά θα του προσφέρουν ένα συναίσθημα σαν να «πετάει η ψυχή του», θα νιώθει πιο συνδεδεμένος με τον πυρήνα του, παρά με τον υλικό κόσμο και τα πρότυπα που δίνονται σε αυτόν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA