Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ βρέθηκε το βάδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η συζήτηση πήρε μια μάλλον αναπάντεχη τροπή. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του και με αφορμή αυτό παρακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσα τους και οι ραδιοφωνικοί του συνοδοιπόροι, Σταμάτης Ντιν Νταν και η Ιωάννα Λαϊου οι οποίοι και προχώρησαν απρόσμενα σε μια δήλωση που… μάλλον δεν περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια» τόνισε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν με τον παρουσιαστή στο πλατό να κρύβει με χαμόγελο το πρόσωπο του.

Όταν τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διέψευσε τον φίλο του. Ίσα - ίσα, μάλλον, τον επιβεβαίωσε τονίζοντας πως «ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά» πρόδωσε με χαμόμεγελο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA