Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις Διπλοπενιές όπου συμπρωταγωνίστησε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την απρόβλεπτη τροπή που πήρε το ελληνικό γλέντι, το οποίο είχε στηθεί στις Κάννες για την προβολή της ταινίας στο εξωτερικό μίλησε η Ρίκα Διαλυνά στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Ζερβός: «Ο Τζούμας έχει μαύρο χιούμορ - Δεν ξέρω πώς την πάτησε ο Παναγιωτόπουλος»

«Όταν γύρισα την ταινία, δεν ήμουν ευχαριστημένη, μου είχαν κόψει πολλές σκηνές. Στις Κάννες, όταν έγινε η ελληνική βραδιά, βγήκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και τραγούδησε, δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ, έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη, να τα σπάσουν. Αυτοί ήταν ξένοι, δεν ήξεραν. Εγώ είχα κάτσει πίσω δεν ήθελα να με βλέπουν. Όταν βγήκα κάποια στιγμή, με το που σηκώθηκα, χειροκροτούσαν όλοι, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Αλίκη και τον Δημήτρη γιατί ήθελαν να με φωτογραφίσουν, εμένα ήξεραν», είπε χαρακτηριστικά η Ρίκα Διαλυνά, η οποία εκείνο το βράδυ έκλεψε την παράσταση από το μυθικό ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου.

Όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, η κατάληξη της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ να πιάσει από τον γιακά τον παραγωγό της ταινίας και να γίνει ένας τρικούβερτος καυγάς, θεωρώντας πως όλο αυτό συνέβη επίτηδες για να προβληθεί η Ρίκα Διαλυνά και να επισκιαστούν εκείνος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ούτε, όμως, η εθνική μας σταρ γλύτωσε από τον θυμό του αφού δημοσιεύματα τον ήθελαν να την απειλεί πως αν δεν τον ακολουθήσει και δε φύγουν από το γλέντι, θα τη χωρίσει με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα και μεταξύ τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA