Μενού
  • Α-
  • Α+

Την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Αρετής στον τελευταίο κύκλο του Καφέ της Χαράς. Ο λόγος για την ηθοποιό, Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) στο «Breakfast@Star» και μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα, μιας και τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον πατέρα της μικρής της κόρης.

Διαβάστε ακόμη: Έστερ Εσπόσιτο: Το ελληνικό τατουάζ της Μαρκησίας του Elite «έριξε» το Instagram

«Δεν επέλεξα να κάνω μόνη μου ένα παιδάκι. Η αλήθεια είναι ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, αλλά η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία είναι όταν η ζωή σου δίνει μία τέτοια ευλογία, όπως η απόκτηση ενός παιδιού, να το δεχτείς με αγάπη, σεβασμό και να το αγκαλιάσεις. Έλαβα πολλά μηνύματα από τον κόσμο για την απόφασή μου να έχω μονογονεϊκή οικογένεια» δήλωσε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

Για τον πρώην σύντροφό της σημείωσε πως: «Ήμασταν πολύ καιρό με τον σύντροφό μου. Μπορεί η σχέση μας να μην είχε τη συνέχεια που περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη, εγώ, όμως, δεν κρατάω καμία κακία. Ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα, διότι χάρη σε αυτή τη σχέση απέκτησα το παιδί μας. Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα του παιδιού μου».

«Καμία δυσκολία δεν μπορεί να αντέξει μπροστά στο χαμόγελο του παιδιού μου. Η γυναικολόγος μου έκανε το ταξίδι της εγκυμοσύνης μαγικό. Από τις δυσκολίες έχω μάθει να μάχομαι. Δούλευα μέχρι τεσσάρων μηνών έγκυος. Δεν βρήκα σε κανέναν τομέα τα πράγματα στρωμένα. Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήρθε στον κόσμο το παιδί μου» συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ροζάκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA