Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είχα στείλει στον εαυτό μου κόκκινα τριαντάφυλλα με ανώνυμη καρτούλα», αποκάλυψε η Μάρω Κοντού στην εκπομπή «Στούντιο ΕΡΤ» το απόγευμα της Πέμπτης (13/1). Η γνωστή ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο έκανε αναφορές στη ζωή, αλλά και την καριέρα της, ενώ δεν έλειψαν και μερικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμη: Machine Gun Kelly: Με αυτή την ατάκα «κέρδισε» την καρδιά της Megan Fox στην πρώτη γνωριμία τους

«Περνάω πάρα πολύ ωραία με τον εαυτό μου, από εκεί ξεκινάνε όλα. Έχω συμφιλιωθεί με τη ζωή, με την ηλικία μου, με τους ανθρώπους, δεν θυμώνω εύκολα. Όσο μεγαλώνω νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Απαλλάσσομαι από τα μικρά, δεν συγχύζομαι, δεν νευριάζω και δεν θέλω κανείς να με αλλάξει. Σιχαίνομαι τους ψεύτες μόνο.

Φοράω μία ασπίδα για τα κακώς κείμενα, σαν μην θέλω να τα πάρω χαμπάρι. Τα αποφεύγω. Είναι ταλέντο. Πάντα το είχα, τώρα ακόμα χειρότερα» είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Όσον αφορά το περιστατικό για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε πως ««μέχρι λουλούδια έχω στείλει στον εαυτό μου για να συγχύσω τον σύζυγό μου όταν έμαθα ότι κάτι είχε κάνει. Έχω την εντύπωση ότι είναι σε μια άλλη εποχή που ήμουν μία άλλη. Αυτή η άλλη ήταν πολύ αθώα, έφτιαχνε τα σεναριάκια της και ο άλλος αντιλαμβανόταν το σεναριάκι. Σήμερα αυτά είναι πολύ νόστιμα αλλά είναι μια άλλη εποχή από μια άλλη Μάρω. Έχω την τύχη να αλλάζω κάθε μέρα».

«Γιατί; Τι είμαι εγώ για να γράψουν τη βιογραφία μου; Με έχουν προσεγγίσει πολλοί. Μια περαστική είμαι. Δεν θέλω να γραφτεί η βιογραφία μου. Τίποτα δεν θέλω να αφήσω πίσω μου. Οι ταινίες θα παίζονται μόνο. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Αυτή η φιλοδοξία που έχουν οι άνθρωποι η υπερμέτρη είναι καταδίκη», είπε στο τέλος της συνέντευξης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA