Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, όταν έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Ferrari που οδηγούσε και «καρφώθηκε» σε δέντρο, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει κι αγαπήσει από τη συμμετοχή του στο The Wall του ΑΝΤ1 το 2003. 

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτός είναι ο αδερφός της βουλευτή που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari – Συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι συμμετείχε και η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία όταν πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της και θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην συμπαίκτη της μέσω βίντεο στο Facebook.

«Ο πρώην συμπαίκτης μου, Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά μας. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα νέα παιδιά να προσέχουν. Μόλις το ενημερώθηκα, το σοκ είναι μεγάλο», η οποία συμπλήρωσε πως προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους άλλους συμπαίκτες τους, αλλά μπόρεσε να μιλήσει μόνο τη Ρούλα Βροχοπούλου 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgogo.garyfallouc%2Fvideos%2F2941007016155774%2F&show_text=false&width=267&t=0

«Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Τζώρτζη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε. Παλικάρι μου, λεβέντη μου, καλό ταξίδι. Ο Τζώρτζης ήταν ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Ο Τζώρτζης ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε ειλικρινά. Ο Θεούλης να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο σε όλους, στην οικογένειά σου, είναι πολύ δύσκολο αυτό που θα περάσουν», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Το πρωί της Παρασκευής (14/01) η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον Τζώρτζη Μονογυιό όπου και εκεί δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της για την απώλειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA