Μενού
  • Α-
  • Α+

Το έκανε και το ξαναέκανε η Nadia Sawalha, γνωστή τον τελευταίο καιρό για τις εύστοχες μιμήσεις των αδελφών Kardashian, αφού στο Twitter φόρεσε τα...βαφτιστικά της και ενσάρκωσε κωμικά μία «άλλη» Kendall Jenner

Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξέσπασε κατά της αδερφής της - «Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα»

Η βρετανίδα τηλεπερσόνα, ηθοποιός και youtuber ξύπνησε κεφάτη απ' ό,τι φαίνεται και αποφάσισε να βάλει στο στόχαστρό της το νέο «περίπου φόρεμα» που μόστραρε η Kendall Jenner σε γάμο φίλων της. Στο ποστ της στο Instagram φαίνεται ημίγυμνη μέσα σε ένα ευρηματικό συνολάκι από...μαύρη κολλητική ταινία και αριστοτεχνικά καυστική πόζα, ανεβάζοντας το κωμικό κοντράστ σε άλλα επίπεδα.

https://www.instagram.com/p/CYtEFeHKcHm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το λογαριασμό της τσαχπίνικης παρουσιάστριας δεν λείπουν τέτοια πιπεράτα ποστ κάθε είδους, αφού ούτε η Kim Kardashian έχει γλυτώσει από το «τρολάρισμά» της. «Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα το δανειζόσουν πριν το φορέσω εγώ!» γράφει η Sawalha για την εμφάνιση της Kim στο Γκαλά του Met της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/CTz-d-4r-aI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA