Μενού
  • Α-
  • Α+

Για αναίτια επίθεση κάνει λόγο μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram o Μάκης Κατμετζόγλου, ο άνθρωπος που κατονόμασε η influencer Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο, revenge porn. Με μία μακροσκελή ανάρτηση υποστηρίζει πως το «όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020».

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι απαντούν οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι - Τι υποστηρίζει η κοπέλα

Και συνεχίζει: «Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της». Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη». «Εξ αλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος», καταλήγει. 

 H καταγγελία της Τούνη

Είχε προηγηθεί λοιπόν η καταγγελία της Ιωάννας Τούνη η οποία επέλεξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να επανέλθει στην ιστορία με το βίντεο από προσωπικές της στιγμές, που διέρρευσε στο διαδίκτυο πρώην σύντροφος της με την μορφή του revenge porn, το βράδυ του Σαββάτου. Αφορμή στάθηκαν σχόλια που θέλησαν να εμπλέξουν το όνομα επιχειρηματία με τον φερόμενο βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, επιθυμώντας να μην εμπλακεί λαθεμένα το όνομα αυτό στη δική της ιστορία, έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το όνομα εκείνου που προχώρησε στην συγκεκριμένη πράξη. Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το άτομο το οποίο διέρρευσε το δικό μου revenge porn βίντεο και μου έκανε όλα αυτά δεν ήταν ο επιχειρηματίας, αλλά ένα άλλο άτομο που λέω για πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια και αυτό γιατί δεν θέλω να αποδοθεί η ευθύνη για κάτι τόσο μεγάλο σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο». «Επίσης το λέω γιατί βλέπω ότι στη δική μου περίπτωση, τουλάχιστον, η δικαιοσύνη ποτέ δεν θα με δικαιώσει για όλο αυτό που τράβηξα και συνεχίζω να τραβάω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA