Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Δευτέρας (17/01) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε μαζί με τη σύντροφο και μέλλουσα σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου μίλησε για τη γνωριμία, τη σχέση, αλλά και τον επικείμενο γάμο τους, ενώ δε δίστασε να δώσει για πρώτη φορά τη δική του απάντηση σε όσους κάνουν λόγο περί ψεύτικης σχέσης. 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πώς έκανε πρόταση γάμου στην Ιλάειρα Ζήση

«Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια ότι μπορεί να είναι ψεύτικο όλο αυτό και να γίνεται για κάποιο λόγο, για οικογενειακά θέματα, προίκες. Που δεν έχω κανένα λόγο. Το μόνο πράγμα που ήταν ανεκπλήρωτο στη ζωή μου ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά. Την υγεία μας να έχουμε και να είμαστε καλά. Μέχρι που έχω διαβάσει για βίλες και προίκες, εκατομμύρια που θα μου χαρίσουν οι γονείς μου. Ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε θα μου δώσουν περιουσία. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα γελάω. Κατά καιρούς μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια ο θεατρικός παραγωγός επεσήμανε πως «εγώ έχω μεγαλώσει και έχω κάνει όλη μου την πορεία δημόσια. Ποτέ δεν κρύφτηκα και αν για ακόμα μια φορά μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω κάτι αληθινό με τον κόσμο παρέα, δεν με ενοχλούν ούτε τα σχόλια, ούτε αυτά που διαβάζω, ούτε αυτά που μπορεί να νομίζει ο καθένας».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως εκτός από το μονόπετρο που έδωσε στην Ιλάειρα όταν της έκανε πρόταση γάμου, τα αδέρφια του της έκαναν δώρο ένα ακόμη δαχτυλίδι με τέσσερα διαμάντια με την ίδια να λέει «Με δέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά στην οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA