Μενού
  • Α-
  • Α+

Έντονη ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter μετά το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε το απόγευμα της Κυριακής (16/1) πως «πάρτι δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου...», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βροχή αρνητικών σχολίων.

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στο Twitter με το σχόλιό της σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης

Λίγες ώρες αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε με ένα κείμενο, το οποίο ανέβασε story στο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο δεν έμεινε μόνο σε αυτό. 

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια ανέβασε μια σειρά από videos στα οποία προσπαθεί να εξηγήσει τη θέση της όσον αφορά τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

«Αφού λοιπόν μέσα από την πορεία μου και όσο με ξέρετε δεν είναι σαφές με ποιανού το μέρος είμαι, αφού λοιπόν δεν έχω δείξει με τον τρόπο μου αν είμαι με την πλευρά του θύματος ή αν κάνω victim blaming ή αν ρίχνω ευθύνη στα κορίτσια, θεωρούσα πως δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, αλλά τελικά χρειάστηκε.

Είμαι με το μέρος των θυμάτων, είμαι με το μέρος των κοριτσιών. Δεν φέρουν καμία ευθύνη, ούτε το θύμα αυτό, ούτε κανένα άλλο θύμα. Παρόλα αυτά θεωρώ δημοσιογραφική μας υποχρέωση να ενημερώσουμε τον κόσμο για τέτοιου είδους παγίδες για να μην υπάρξει κανένα άλλο θύμα ποτέ», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA