Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα αδιανόητο περιστατικό με θύμα έναν από τους συνεργάτες του αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Πέμπτης. Όπως είπε, μάλιστα, ο παρουσιαστής αμφιταλαντευόταν δυο ημέρες για το αν έπρεπε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε πως δε θα πει ποιο προϊόν αφορά ή σε ποια εταιρεία αναφέρεται καθώς ο σκοπός που θα μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι να κάνει ζημιά στη συγκεκριμένη εταιρεία. «Δεν είναι ο ρόλος της εκπομπής μας αυτός ούτε θα θέλαμε να είναι ο ρόλος αυτός» σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Συνέβη σε συνεργάτη μας χθες. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι παίρνεις διάφορα συσκευασμένα προϊόντα και βρίσκεις διάφορα μέσα. Νομίζαμε ότι το 2022 δε συμβαίνουν πια και ότι συνέβαιναν παλιά. Ο δικός μας άνθρωπος χθες, άνοιξε τη συσκευασία, αδειάζει μέσα στην κατσαρόλα το περιεχόμενο, ανακατεύει και βλέπει κάτι τριχωτό. Και βγάζει όλο το πρόσωπο ενός μεγάλου ποντικιού. Να το μαγειρεύει για να ταΐσει τα παιδιά του» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Το υπόλοιπο ποντίκι βρίσκεται σε όλες τις υπόλοιπες συσκευασίες. Αν δείτε τις φωτογραφίες… άστο. Πώς γίνεται να μπει ένας αρουραίος να φτάσει στη μονάδα παραγωγής, να τον τεμαχίσει και να φτάσει στις συσκευασίες. Ο συνεργάτης μας έχει πάει στο ΕΦΕΤ να κάνει την καταγγελία. Δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Δε γίνεται τα πράγματα που φτάνουν στο σπίτι μας να έχουν μέσα ποντίκια» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σοκαρισμένος από το εύρημα του συνεργάτη του μέσα στη συσκευασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA