Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ιδιαίτερα κρίσιμες προσωπικές στιγμές μετά το χωρισμό του έπιασε ο φακός της Sun τον Jason Momoa, ο οποίος φαίνεται με attire...άστεγου να βγαίνει από το τροχόσπιτό του που έχει παρκάρει σε αυλή φίλου του.

Διαβάστε επίσης: Κρίστυ Λυκοπούλου: Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η πρώην παίκτρια της Φάρμας

Θα μπορούσε να είναι ένας γοητευτικός άστεγος, θα μπορούσε να είναι ένας άνεργος σέρφερ που έφαγε πόρτα από τους γονείς του, αλλά είναι ο Jason Momoa, ο πασίγνωστος πλέον ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη πάσης φύσεως...νταγλαράδες, όπως ο Καλ Ντρόγκο του Game of Thrones, ο Aquaman της Justice League και ο Duncan Idaho από την πρόσφατη επιτυχία Dune.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Sun, βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό να βγαίνει από το μαύρο τροχόσπιτό του και να κόβει βόλτες με ένα ομολογουμένως πολυκαιρισμένο μωβ μπλουζάκι που θα έκανε πολύ καλύτερο ξεσκονόπανο, τα γυαλάκια του και ένα λιτό μπλου τζιν. Για το συνολάκι αυτό είναι ταιριαστές οι ανταύγειες σε στυλ Aquaman, αλλά δεν γνωρίζει κανείς από πότε έχει να δει νερό αυτό το μαλλί.

Σίγουρα πολύ απομακρυσμένος από το σύνηθες φροντισμένο του λουκ, δεν μπορεί όμως να κατηγορήσει κανείς τον Jason Momoa μετά το συναισθηματικό βάρος που του προκάλεσε ο χωρισμός του από την πρώην του σύζυγο Lisa Bonet μετά από 16 χρόνια σχέσης. Αν και δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, η όλη ιστορία σίγουρα έσπρωξε τον Τζέισον σε ένα διάλειμμα «απομόνωσης» το οποίο δικαιούται, και σε αυτό τον στηρίζουν φάινεται και οι φίλοι του στην αυλή των οποίων έχει παρκάρει την...τροχοβίλα του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA