Μενού
  • Α-
  • Α+

Με πρωτόγνωρες εικόνες ήρθαν αντιμέτωποι οι πολίτες της Αττικής από την κακοκαιρία Ελπίς και τα χιόνια. Από τη μία χιλιάδες εγκλωβισμένους στους δρόμους με το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ και από την άλλη πολλά νοικοκυριά να μένουν χωρίς ρεύμα λόγω του καιρού με τον ΔΕΔΔΗΕ να ανακοινώνει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την ηλεκτροδότηση. 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς - Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά στο αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε

Ανάμεσα στους ανθρώπους που ήταν αναγκασμένοι - λόγω του καιρού - να μείνουν χωρίς ρεύμα είναι και η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας (24 Ιανουαρίου) ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, αφού γνωστοποίησε ότι στο σπίτι της ήδη βρίσκονται αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ η πρόβλεψη για την αποκατάσταση θα ήταν σε αρκετές ώρες.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D487393339415185%26id%3D100044335694245&show_text=true&width=500

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», ανέφερε η Ελένη Ράντου στο οργισμένο μήνυμά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA