Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την κακοκαιρία Ελπίς να δείχνει τα «δόντια» της σε όλη τη χώρα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς. Την ώρα που πολίτες παρέμεναν εγκλωβισμένοι για ώρες στην Αττική Οδό και όχι μόνο και άλλοι είχαν μείνει χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων από τον καιρό, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξένησε στο σπίτι του έναν άστεγο. 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς - Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά στο αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε

Την ώρα που κάποιοι γυρίζουν την πλάτη στους άστεγους που είναι αναγκασμένοι να μένουν στον δρόμο, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απέδειξε ότι υπάρχει ανθρωπιά: Αρχικά, συνάντησε τον κύριο Ηλία σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι και αμέσως ήρθε σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να τον μεταφέρουν σε κάποια κοινωνική δομή για αστέγους, ούτως ώστε να μπορέσει να προφυλαχθεί από τα χιόνια και την κακοκαιρία. 

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος πέρασε από το ίδιο σημείο δύο ώρες αργότερα, αλλά ο κύριος Ηλίας ήταν ακόμη εκεί και έτσι τον πήρε σπίτι του για να τον βοηθήσει. «Τον κύριο Ηλία από τις Σέρρες τον βρήκα στο πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι με μια κουβέρτα. Πήρα τηλέφωνο να έρθουν να τον πάρουν. Μετά από δυο ώρες ξαναπέρασα. Δεν είχε γίνει τίποτα. Τον πήρα στο σπίτι μέχρι να περάσει ο χιονιάς και μέχρι να του βρω κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA