Μενού
  • Α-
  • Α+

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Εριέττα Κούρκουλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν και το τελευταίο διάστημα απείχε αρκετά από τα social media, προκαλώντας ανησυχία στους χιλιάδες followers της οι οποίοι της έστελναν συχνά μηνύματα, φαίνεται πως όλα έγιναν τελικά για καλό.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός: Η βόλτα με snowboard στο Κολωνάκι που έγινε viral

Η Εριέττα Κούρκουλου στην τελευταία της ανάρτηση πόζαρε, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά και έκανε γνωστό πως σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, Βύρωνα Βασιλειάδη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο γιος της θα ονομαστεί Νίκος, παίρνοντας το όνομα του μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/CZHjyAcIqyp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική. Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Εριέττα Κούρκουλου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA