Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται περί πολύ υψηλών αμοιβών στις παραγωγές του με αφορμή σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης (25/01), την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε την «πιο στοχευμένη που μου έχουν κάνει ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Κοκλώνης: Έκανα εξετάσεις και κάποιοι δείκτες ήταν χάλια, δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα

«Δεν παίρνουν πολλά, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Και εγώ πληρώνομαι από τα κανάλια. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα, τα κανάλια κάθε φορά που παραδίδουμε επεισόδιο, πληρώνουν. Τα "deal" τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος για αυτό που έχω καταφέρει που ξεκίνησα από ένα δωματιάκι σε ένα άλλο κανάλι. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπουμε μια παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στην prime time με 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα και υπάρχουν ανάλογοι δικοί μας που δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες ή άτομα που μένουν στην Ελλάδα νόμιμα.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δε δίστασε να σχολιάσει ακόμα και το ερώτημα «Θα σκάσει οικονομικά το φαινόμενο "Kοκλώνης";» Ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει το κανάλι. Για να "σκάσει" κάτι πρέπει να "σκάσει" πρώτα το κανάλι"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA