Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν σήμερα στις 26 Ιανουαρίου 2021 η Ζέτα Δούκα είχε καταγγείλει μέσα από τον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία κάνοντας την αρχή για να ακολουθήσουν πολλές καταγγελίες από άλλες ηθοποιούς και να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στο χώρο του θεάτρου. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Πρωτογεράκη: «Φωτεινό άτομο ο Λιγνάδης, θα τον υπερασπιζόμουν» - «Παρορμητικός ο Φιλιππίδης

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από εκείνη την ημέρα, το πρωί της Τετάρτης (26/01) η Ζέτα Δούκα ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή σε story στο προφίλ της στο Instagram και περιέγραψε τα συναισθήματα που την είχαν κατακλύσει εκείνη τη στιγμή: 

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. Μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο κόσμος αλλάζει. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια.

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της.

Κάντε το φόβο σας δύναμη. Είμαστε όλοι μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA