Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις νομικές περιπλοκές που αντιμετώπισε πρόσφατα, η Katie Price επέστρεψε δριμύτερη και τώρα έρχονται ακόμα πιο πιπεράτες πληροφορίες. Η γνωστή influencer θα ανοίξει λογαριασμό στην online πλατφόρμα OnlyFans.

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η τόπλες φωτογραφία και το δυνατό μήνυμα κατά της κακοποίησης γυναικών

Η Katie Price έχει γίνει ανάρπαστη στις σελίδες των εφημερίδων και των δημοσιογραφικών σάιτ τις τελευταίες ημέρες. Μετά την περιπέτεια της σύλληψής της για παρενόχληση του πρώην της, η γνωστή influencer και ιντερνετικό μοντέλο ανέκαμψε κλειδώνοντας την καινούργια της εκπομπή στο Channel 4, «Mucky Mansion», η οποία αναμένεται να της αποφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και σαν να μην έφτανε αυτό θα ανακαινίσει δωρεάν την πολυκαιρισμένη της βίλα!

Η Katie Price όμως δεν κάνει fold με ψίχουλα, αλλά ανεβάζει το στοίχημα και μπαίνει στην παρτίδα, κρατώντας «φλος ρουαγιάλ», με μία κίνηση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις στα social media. Η Price ανακοίνωσε περήφανη την Τετάρτη (26 Ιανουαρίου) μέσω του Facebook πως η καινούργια της σελίδα στο OnlyFans πλέον λειτουργεί και όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί. 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να γνωρίσω τους πιο πιστούς μου followers στο OnlyFans και σχεδιάζω να ποστάρω αποκλειστικό υλικό που δεν θα βρίσκεται ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ» δηλώνει η Katie ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των fans που ήδη τσιτσιρίζουν στο άκουσμα των νέων. Για όσους γνωρίζουν το OnlyFans, καταλαβαίνουν τι έχουν να δουν τα μάτια τους. Η απίστευτα δημοφιλής πλατφόρμα λειτουργεί πάνω σε μία subscription-based οικονομία, όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν συνδρομή στα προφίλ διάφορων δημιουργών για να έχουν πρόσβαση σε φωτό διαθέσιμες μόνο σε όσους βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Φυσικά το OnlyFans είναι γνωστό για το...«πικάντικο» περιεχόμενό του, το οποίο αποτελεί την πλειονότητα του περιεχόμενου της πλατφόρμας. Στην ουσία το OnlyFans έχει γίνει ένα δημοφιλές αγκυροβόλι για πάσης φύσεως influencers και μοντέλα που θέλουν να προσφέρουν στο κοινό τους πιο «προσωπικές» στιγμές, με πολλές από αυτές να είναι των «18 και άνω».

Και όπως θα περίμενε κανείς, τέτοιο περιεχόμενο είναι ανάρπαστο, ειδικά για την Katie Price, η οποία ούσα μητέρα 5 παιδιών και με πάνω από μισό αιώνα ζωής αποτελεί ωστόσο σπάνιο δείγμα νεότητας και γοητείας. Ή, όπως το λένε αλλιώς...έχει «assets» η γυναίκα.

Οι ακόλουθοί της φυσικά έχουν να χαίρονται για πολλούς λόγους. «Πάρε πίσω τον έλεγχο Katie, σε είχε φάει η κακοτυχία, σίγουρα θα κάνεις θραύση!» σχολιάζει εκστασιασμένη μία από τις οπαδούς της, χαρούμενη που η αγαπημένη της περσόνα γυρίζει νέα σελίδα. «Μακάρι να έμοιαζα έτσι στα 40 μου» κολακεύει ζηλιάρικα άλλη μία φαν αλλά η Katie Price συνεχίζει ακάθεκτη...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA