Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια αποκάλυψη που αφορά γνωστό ηθοποιό κατά του οποίου εκκρεμούν καταγγελίες, μιας και το όνομά του ακούστηκε στα πλαίσια του #MeToo, προχώρησε η Καίτη Φίνου μέσα από τον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό την Πέμπτη (27/01). 

Διαβάστε ακόμη: Λιάγκας για MeToo: Γιατί δεν έβγαιναν τότε να πουν όσα ήξεραν; - Αντιδράσεις για το βίντεο της Μουτίδου

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε στη στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ότι στο παρελθόν ο εν λόγω ηθοποιός, τον οποίο δεν κατονόμασε την πήρε τηλέφωνο και της μιλούσε, ενώ αυτοϊκανοποιούνταν

«Στα 44 μου, μου έγινε περίεργο τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε και εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος και μία γνωστή μας. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι τι θέλει. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του», είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Άρχισε να βογκάει κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι. Μου έλεγε "πες το όνομά μου". Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, κοίταξα τα κορίτσια και μου ήρθε αηδία. Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46 - 47 ετών. Το γέλασα. Ξέρω, φαντάζομαι, υποψιάζομαι πώς θα νιώθουν τα νέα κορίτσια. Ξερνάω όταν ακούω να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να μην είμαι με τις γυναίκες αυτές; Θα μπορούσα να τους πω με κάθε λεπτομέρεια το πώς μπορούν να "ξεφύγουν" και το να μη φοβούνται και το να ανοίξουν το στόμα τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA