Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα χρέη συνεχίζουν να καταδιώκουν τη διαβόητη πια Katie Price, με την influencer να εργάζεται πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό για να βγάλει το... χαρτζιλίκι της, για να ξελασπώσει αισίως από τις ουκ ολίγες οφειλές της.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: Στο πένθος ξανά η παρουσιάστρια - «Πόσα ευχαριστώ της είπα σήμερα»

Η περασμένη εβδομάδα τελείωσε επεισοδιακά για την Katie Price, με το φιάσκο, όπου η γνωστή influencer συνελήφθη, αφού η ζήλια της για τον πρώην της πήρε διαστάσεις...παρενόχλησης.

Tα πράγματα όμως άρχισαν να δείχνουν πιο αισιόδοξα για την Katie Price. Το μοντέλο από τη Βρετανία έκλεισε συμβόλαιο με το κανάλι Channel 4, το οποίο ήδη μεταδίδει τη νέα της εκπομπή «Mucky Mansion», για την οποία η Katie θα ανταμειφθεί με 45.000 λίρες συν την ολοσχερή ανακαίνιση της πολυτελούς βίλας της.

Κατόπιν, η Katie Price κοινοποίησε το νέο της «πικάντικης» σελίδας στο OnlyFans, από την οποία αναμένει εξωφρενικά κέρδη, με τους followers της να κατενθουσιάζονται με την πρόσφατη ρελάνς του μοντέλου. Αλλά ουδέν...καλόν αμιγές κακού. Η εντατική επέκταση της Katie Price στα social media το πιθανότερο έχει στόχο την εξόφληση των ογκωδέστατων χρεών του μοντέλου, σύμφωνα με τη Sun.

Από το 2019, η Katie Price κήρυξε πτώχευση σε μία από τις φίρμες της, έχοντας συγκεντρώσει ένα αστρονομικό χρέος 2,1 εκατομμυρίων λιρών. Έκτοτε η απείθεια του μοντέλου της έχει στοιχίσει έτι ακριβότερα, καθώς το χρέος της αυξήθηκε λόγω της απουσίας της από ακροαματικές διαδικασίες και απανωτών αρνήσεων πληρωμής.

Λογιστές υπεύθυνοι για τη ρευστοποίηση της έκπτωτης εταιρείας καλλυντικών της Price θεωρούν πως το χρέος της γνωστής influencer έχει γίνει πια μη βιώσιμο. Η Price έχει μέχρι τώρα εξοφλήσει ψίχουλα, μόλις 3.000 λίρες από τα 3 εκατομμύρια λίρες που χρωστά.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA