Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα δεν το κρύβουν. Τους έχουμε δει σε κοινές εξόδους, αλλα και σε φωτογραφίες που ανεβάζουν οι δυο τους στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram. Σε εμφάνισή του, λοιπόν, στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alcatrash, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με το μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Χαλκιάς: Απαντά για την ατάκα σε Μαλέσκου - «Τη ρετσέτα περί σεξιστή, τη γυρνάω πίσω με σφαλιάρα»

Μεταξύ άλλων ο Πέτρος Πυλαρινός αποκάλυψε ότι στη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν υπάρχει ζήλια, ενώ μίλησε με θαυμασμό για εκείνη και τη δουλειά της.

https://www.instagram.com/p/CLXAOq_ggCB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στη σχέση μας με τη Βάλια δεν υπάρχει ζήλια, από την πλευρά μου τουλάχιστον. Δεν είναι μια σχέση έτσι δομημένη, να υπάρχει ζήλια. Σας ευχαριστώ που μας είπατε ωραίους όμως. Για τη Βάλια νομίζω είναι δεδομένο. Εγώ το βλέπω κάθε μέρα και κάνω τον σταυρό μου και λέω πώς γύρισε να με κοιτάξει.

Ξεκάθαρα τη διάλεξα με εμφανισιακά κριτήρια, μου βγήκε ένα παιδί διαμάντι αλλά με το που την είδα έπαθα πλάκα. Λέω "αν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πράγμα από κοντά"», ανέφερε ο Πέτρος Πυλαρινός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA