Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα χάκερ έπεσε ο ηθοποιός Αρης Σερβετάλης. Αφού απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Instagram και ζήτησε συγγνώμη από τους followers του. 

«Καλημέρα σας, υπήρξε ένα μικρό θεματάκι. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ, μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω. Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό» είπε ο Αρης Σερβετάλης

«Απευθύνθηκα στις αρχές, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα, αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» ανέφερε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA