Μενού
  • Α-
  • Α+

Εγκλωβισμένη από τα χιόνια παραμένει η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει οικογενειακώς παραμένουν εγκλωβισμένοι στο σπίτι και η παρουσιάστρια μπορεί να βγαίνει έξω μόνο πολύ πρωινές ώρες, για να πηγαίνει στη δουλειά της στο Mega.

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει τα τελευταία χρόνια στην Πεντέλη και όπως ήταν επόμενο είναι μία από τις περιοχές που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια γράφει στο Instagram:

«Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους. Εμείς παραμένουμε εγκλωβισμένοι στο σπίτι καθώς η κλίση του δρόμου όπου μένουμε δεν επιτρέπει τη διέλευση εκχιονιστικού. Θα περιμένουμε απλά να λιώσουν τα χιόνια. Μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή, κ δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες λόγω πάγου. (πολύ πρωινές ώρες – κ μετά τη Δύση)

Να, σήμερα το πρωί, στις 05:30 περπατώντας για να βγω σε κεντρικό δρόμο προκειμένου να με πάρουν για τη δουλειά, είχα μια άνευ προηγούμενου τούμπα. Στην αρχή ήταν «άουτς» μόλις είδα ότι δεν έσπασα κάτι, απλά με έπιασε νευρικό γέλιο. Γέλαγα ασταμάτητα κάνοντας εικόνα την αφεντιά μου να πατινάρει σαν καρτούν πριν σκάσει σαν καρπούζι! Κ εκεί συνειδητοποίησα την αναγκαιότητα του γέλιου! Με αυτές τις χαμογελαστές φωτογραφίες λοιπόν σας εύχομαι να αφήσετε όλη τη ταλαιπωρία αυτής της εβδομάδας κ να χαμογελάσετε κ πάλι τις μέρες που έρχονται… καλό σκ!» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/CZR_83trtTa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA