Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μοιραίο τροχαίο, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Πάνος Νάτσης καθρεπτίζεται τραγικά στον τρόπο με τον οποίο, πριν από 13 χρόνια, έφυγε από τη ζωή και ο συνάδελφός του, Κωνσταντίνου Παπαχρόνης.

Διαβάστε επίσης: Καινούργιου: Δάκρυα για τον Νάτση και καρφιά για την προσέγγιση του θέματος - «Μήπως θέλετε άλλη παρουσιάστρια;»

Το τροχαίο δυστύχημα που βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο συνέβη το Σάββατο (29 Ιανουαρίου). Ο Πάνος Νάτσης γυρνούσε με τη μοτοσικλέτα του από πάρτι φιλικού του προσώπου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη διασταύρωση Κεραμεικού και Δεληγιώργη, με μοιραία κατάληξη στα 31 έτη της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CYTziD4oOlE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η περίπτωση του Πάνου Νάτση παρουσιάζει τρομακτική συμμετρία με τον τρόπο που βρήκε τραγικό θάνατο ο επίσης ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, τον Δεκέμβριο του 2008. Ο άτυχος καλλιτέχνης, κιθαρίστας του συγκροτήματος Rockin' Blues τους τελευταίους μήνες πριν το ατύχημά του, έφυγε στην ίδια ηλικία (ήταν μόλις 31 ετών) ύστερα από τροχαίο ατύχημα, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην οδό Αμαλίας στην Αθήνα. 

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, με αποκορύφωμα την ερμηνεία του στη μεταφορά στο σανίδι του έργου «Το Γάλα», του Βασίλη Κατσικονούρη, για την οποία βραβεύτηκε από το περιοδικό Αθηνόραμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA