Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ρυθμό Eurovision μπαίνουν σιγά σιγά οι ευρωπαϊκές χώρες, επιλέγοντας τον εκπρόσωπό τους για τον διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στο Τορίνο τον προσεχή Μάιο. Η Ελλάδα έχει ήδη επιλέξει την Αμάντα Γεωργιάδη ή Amanda Tenfjord, η οποία θα ταξιδέψει στην Ιταλία, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο μάθαμε και την νικήτρια του εθνικού τελικού της Ισπανίας. Αυτή ήταν η 31χρονη τραγουδίστρια, Chanel Terrero, η οποία εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσία, αλλά και κομμάτι της, ενώ θύμισε σε πολλούς και τη δική μας Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία της με μπουρνούζι και γόβες μέσα στο χιόνι έριξε το Instagram

Η Chanel είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ισπανία και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από το 2009. Γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας, ενώ στα τρία της χρόνια, η οικογένειά της μετακόμισε στην Καταλονία, όπου και μεγάλωσε. Έχει ένα αρκετά δυνατό Instagram με περισσότερους από 100.000 ακόλουθους, οι οποίοι μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στη Eurovision 2022 αυξάνονται συνεχώς.

Η αλήθεια είναι πως το σγουρό μαλλί της, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και το γυμνασμένο της σώμα θυμίζουν αρκετά την Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σχολίασαν αμέσως στο Twitter οι Ισπανοί. 

https://twitter.com/bacares6/status/1488288857229516801?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/BoquitaEViagra/status/1488363403647369218?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/beleeen7_/status/1488455878865043460?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/sandriii_22/status/1488433009502179328?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/_maria_polo_/status/1488486544197435398?ref_src=twsrc^tfw

Παράλληλα, στο κομμάτι της με τίτλο «SloMo», με το οποίο θα πάει στη Eurovision, βλέπουμε και κάποιες ομοιότητες με το «Fuego», που ερμήνευσε η Φουρέιρα το 2018, κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την Κύπρο. Μάλιστα, το τραγούδι ξεκινάει χωρίς μουσική, με την Chanel να κάνει μερικά βήματα προς το κοινό, όπως ακριβώς είχε κάνει η Ελένη στη σκηνή του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/CZVKHp4PZMl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B8JYQMVIMxC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BxxnNm_Iozr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/8k1kXwt8nw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BCQPHjLt8ia/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η χορογραφία της Ισπανής είναι δυναμική, ενώ δίπλα της υπάρχουν δύο γυναίκες χορεύτριες και τρεις άνδρες χορευτές, οι οποίοι εναλλάσσονται μεταξύ τους. Τα tweets που αναφέρονταν στη σύγκριση της Φουρέιρα και της Chanel ήταν πολλά, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν την Ισπανή, αμέσως μετά τη νίκη της και την ίδια να δηλώνει πως:

«Η σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα είναι «τιμή». Αλλά με θυμώνει όταν βλέπουν δυο δυναμικές και δυνατές γυναίκες, που χορεύουν και τραγουδάνε, να τις συγκρίνουν μεταξύ τους. Η κάθε μία είναι διαφορετική. Με τους άντρες δεν γίνεται αυτό, και μου φαίνεται άδικο. Θα κερδίσουμε! Θα δώσω τα πάντα για να βγούμε πρώτοι και να φέρω εδώ τη Eurovision».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA