Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαφορετική... διαρρύθμιση είχε τη Δευτέρα η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με την παρουσιάστρια να συμμετέχει σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι της, καθώς η επαφή με κρούσμα κορονοϊού ήταν αρκετό για να την βάλει σε καραντίνα.

Διαβάστε επίσης: Τζώνη Καλημέρης: Θαυμάζω απεριόριστα τη Χριστίνα - Στην ηλικία που είμαι εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού

«Καλό μήνα από το σπίτι μου», είπε εξ αποστάσεως η Ζήνα ξαφνιάζοντας κατά κάποιο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό για τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε σήμερα το «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια του Star.

Όπως, είπε η παρουσιάστρια, οι αποστάσεις δεν είναι τυχαίες: «Μια επαφή μου ίσως με φέρνει στο σπίτι, αλλά μπορεί και αύριο να είμαστε παρέα. Θέλω να προστατέψω τους πάντες και για αυτό σήμερα πρωτομηνιά ανοίγω το σπιτικό μου».

Η παρουσιάστρια είχε πρόσφατα έρθει σε επαφή με εξακριβωμένο κρούσμα κορονοϊού και αποφάσισε να προστατέψει τον περίγυρό της κρατώντας τις δέουσες αποστάσεις από το πάνελ. «Μακάρι να μην είναι τίποτα, να μην έχεις κορονοϊό», της ευχήθηκε ο καλεσμένος Πάνος Σόμπολος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA