Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά να μην εμφανίστηκε, μετά και το βέτο που έβαλε ο παρουσιαστής, ωστόσο ο Βαλάντης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο τραγουδιστής βγήκε μέσω Skype από το σπίτι του, καθώς όπως ανακοίνωσε, νοσεί για τρίτη φορά από κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Η εκπομπή που αντικαθιστά το Ράδιο Αρβύλα, ο «γάμος» της Ευρυδίκης του Survivor και το λάθος στον Σασμό

«Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι. 

Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά. Θα καταλάβετε πάρα πολλά όταν μιλήσουμε από κοντά. Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA