Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την περιπέτεια της υγείας του, όταν το 2002 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά και το θαύμα που βίωσε στη συνέχεια, μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης στην εκπομπή «Πρωινό» την Τετάρτη (2/2). Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής περιέγραψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πως κάποιοι φίλοι του τον έπεισαν να πάει στο Άγιο Όρος.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Κουρκούλης - Κέλλυ Κελεκίδου: Περάσαμε μεγάλη κρίση, αλλά χώρια δεν ήμασταν ποτέ

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, έκανε μια επανάληψη των εξετάσεων του, χωρίς να προλάβει να πάρει τα αποτελέσματα, καθώς την επόμενη ημέρα έφευγε. Ήξερε ότι οι εξετάσεις θα έδειχναν το ίδιο, κι έτσι πήρε μια απόφαση να πάει στην Αμερική για να κάνει χειρουργείο. Όπως είπε, πήρε το καραβάκι για να πάει στην Δάφνη και ήταν γεμάτο κόσμο, καθώς τύχαινε να είναι Μεγάλη Εβδομάδα.

Φυσικά, όλοι οι ταξιδιώτες τον χαιρετούσα και του ζητούσαν μια φωτογραφία, ώσπου κάποια στιγμή ένας κύριος γύρω στα 50 τον ρώτησε: Είστε ο Κουρκούλης; Ξέρετε, εγώ δεν σας γνωρίζω γιατί είμαι από Αμερική, αλλά η κόρη μου σας ακούει και της αρέσουν τα τραγούδια σας. Μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί, για να της δώσω χαρά;».

Έβγαλαν την φωτογραφία και μετά έπιασαν κουβέντα και ο τραγουδιστής του αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του και του ανέφερε το όνομα του γιατρού που θα τον χειρουργούσε στην Αμερική. Ο άλλος έμεινε έκπληκτος. Γιατί, ο άνθρωπος αυτός ήταν το δεξί χέρι του συγκεκριμένου γιατρού, και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι ο ίδιος ο γιατρός καθόταν παραδίπλα. Αφού συνήλθε από την έκπληξη μίλησε και με τον γιατρό.

Έφτασαν στην Σκήτη της Αγίας Άννας. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή, και πηγαίνανε να προσκυνήσει οπότε κάποια στιγμή του λέει ένας γέροντας: «Έλα μαζί μου, τώρα που έφυγε ο πολύ κόσμος για να σε πάω να προσκυνήσεις την ζώνη της Αγίας Άννης». Ο Νίκος ακολούθησε τον γέροντα και μόλις έφτασε στην ζώνη της Αγίας Άννης, γονάτισε να προσκυνήσει και να προσευχηθεί. Ήταν γονατιστός περίπου 1-2 λεπτά, και κάποια στιγμή ένιωσε μια πολύ μεγάλη πίεση που νόμισε ότι ήταν ένα με το πάτωμα.

Αυτό τον έκανε να λιποθυμήσει και να μείνει έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθε έβαλε τα κλάματα για αυτό που ένιωσε. Μετά πήγε στο δωμάτιο όπου ξάπλωσε και κοιμόταν σχεδόν ολόκληρο το υπόλοιπο της ημέρας. Επιστρέφοντας πήγε στο νοσοκομείο και έκπληκτος άκουσε τους γιατρούς να του λένε ότι στις νέες εξετάσεις που έκαναν, δεν υπήρχε τίποτα. Έτσι ο Νίκος Κουρκούλης βίωσε το θαύμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA