Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα ήταν ζευγάρι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τον δημοσιογράφο και παίκτη του Survivor μάλιστα να διατηρεί δεσμό αυτή την περίοδο με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου. H κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha συνάντησε την Έλενα Κώνστα, με την ίδια να μιλάει για τον πρώην της, αλλά και την αγάπη που του έχει ακόμα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης: «H Δέσποινα Βανδή προέρχεται από άλλο κόσμο - Η ζωή μου έχει αλλάξει»

«Δεν ήταν όλα ρόδινα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και οι δύο για να έχουμε μια καλή σχέση. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ και συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε. Έχει μια κοπέλα απ' ότι έχω μάθει. Δεν θα φτάσω στο σημείο να τη γνωρίσω», είπε αρχικά η Έλενα Κώνστα. 

«Στο πρώτο αγώνισμα που κέρδισε στο Survivor μίλησα με τη μαμά του. Θα του κάνω μια μεγάλη αγκαλιά μετά το παιχνίδι. Κάποιος μπορεί να έχει κάτι στη ζωή του και καλό είναι να μην αφήνουμε εντυπώσεις, γιατί κάποιος μπορεί να πληγωθεί. Ο Λάμπρος κάνει ό,τι μπορεί. Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι τεμπέλης, επειδή δεν μπορεί τις χειρωνακτικές δουλειές. Λάτρευε το Survivor, μιλάμε από πέρυσι γι' αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει σχέση μετά από εκείνον. Δύο άνθρωποι που έβγαινα στο παρελθόν είχαν θέμα με τον Λάμπρο, ωστόσο εκεί έβαλα εγώ τα όριά μου. Δεν έχει καμία σχέση με τα προσωπικά του Λάμπρου αυτό», συμπλήρωσε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA