Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε μια αποκάλυψη το απόγευμα της Παρασκευής. Αναφερόμενος στους κινδύνους με τους οποίους έχει έρθει αντιμέτωπος σε νεαρή ηλικία, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε, μιλώντας στο Στούντιο 4, για έναν καυγά κατά τον οποίο κάποιος τον απείλησε με όπλο. «Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε ακόμηΓρηγόρης Αρναούτογλου για καθηγητή στο Ίλιον: «Εσύ είσαι η ντροπή της κοινωνίας»

Ο Γιάννης Στάνκογλου παράλληλα αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση. «Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα. Να και τώρα ο Πάνος Νάτσης το παιδί με τη μηχανή μόλις 31 ετών… Θέλω να πω ότι έχω κάνει στην ηλικία αυτή μέχρι τα 35, να έχω πιεί τρία ποτά και να πάρω τη μηχανή. Δεν έχεις τα ίδια αντανακλαστικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA