Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία χαρούμενη είδηση επιφύλαξε αυτή τη φορά το ζευγάρι Kylie Jenner - Travis Scott για τους ακόλουθούς τους. Μόλις χθες, Κυριακή, η Jenner μοιράστηκε με όλους τους φαν της την γέννηση του νέου της παιδιού μέσω του Instagram.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Ψυχογιός: Είμαι ένας άκρως κακοποιημένος άνθρωπος - Ήταν μέντοράς μου

Τα πολυαναμενόμενα γεννητούρια του μωρού της μοιράστηκε μέσω ποστ η Kylie Jenner. «2/2/22»: Με αυτή την απλή λεζάντα, δίπλα σε μία ασπρόμαυρη φωτό όπου κρατάει τρυφερά ένα μικρό χεράκι η διάσημη influencer ανακοίνωσε στους ακόλουθούς της τον ερχομό του νέου μέλους της δυναστείας της. 

Το update περίμεναν πώς και πώς όσοι ακολουθούν την Kylie Jenner, η οποία είχε ανακοινώσει δημόσια την εγκυμοσύνη της μήνες πριν. Πιο χαρούμενος βέβαια δε θα μπορούσε να είναι και ο ξανά μπαμπάς Travis Scott, που έλουσε στο ίδιο ποστ μαμά και κόρη με καρδούλες, ενώ οι κοντινοί της Jenner ήταν καταχαρούμενοι στα σχόλια: «Συγχαρητήρια μωράκι», «Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω το αγγελάκι σας» σχολιάζουν φίλοι και γνωστοί στα comments.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA