Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα η Έλενα Κρεμλίδου δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο όπου αναφερόταν τόσο στα «ροζ» βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και λένε ότι πρωταγωνιστεί εκείνη - αν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει - όσο και σε κάποιες φωτογραφίες που όντως απεικονίζεται η ίδια και έχει κινηθεί από καιρό νομικά. 

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: Με απείλησαν - H πρώτη σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο

Το πρωί της Τρίτης (8/2) η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στο Πρωινό και εξήγησε:

«Υπάρχουν 3 ροζ βίντεο στα οποία δεν είμαι εγώ, αλλά ισχυρίζονται ότι είμαι εγώ. Νομίζω ότι είναι από το εξωτερικό τα κορίτσια. Πήγα εξαρχής στη Δίωξη και πάντα κατεβαίνει, αλλά ανεβαίνει πάλι. Θέλω να αποδυναμώσουμε όλο αυτό. Υπάρχουν κάποιες δικές μου φωτογραφίες. Το πρώτο απειλητικό μήνυμα το πήρα πριν 3 χρόνια και μου είπε ή θα μου στείλεις κι άλλες ή θα τις δημοσιεύσω από αύριο. Στις φωτογραφίες αυτές είμαι ανήλικη και τις είχα τραβήξει εγώ και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να αυτοκτονήσω και πήρα κατευθείαν στη Δίωξη. Την επόμενη ημέρα μου έστειλε ξανά και μετά κυκλοφόρησε όντως τη φωτογραφία».

«Πήρα αφορμή ένα τρίτο βίντεο που υποτίθεται ότι είμαι εγώ. Δεν είναι ντροπή να κάνεις σεξ, να φωτογραφίζεσαι γυμνή. Καμία κοπέλα δεν πρέπει να ντρέπεται. Είναι άλλο το να φωτογραφίζομαι σε περιοδικά και φωτογραφίσεις σέξι και άλλο αυτό. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κάτι εν αγνοία μου. Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις είχαν πάνω από ένας σύντροφοί μου και ούτε αυτό είναι ντροπή. Μπορούμε να τις στείλουμε σε όσους θέλουμε», συνέχισε η Έλενα Κρεμλίδου. 

Δεν έκρυψε δε ότι αν και η μητέρα της γνωρίζει τι έχει συμβεί, ο πατέρας της - το πιθανότερο είναι ότι - θα το μάθει μέσω της εκπομπής:

«Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη και δυνατή. Για αυτό μιλάω τώρα. Ο μπαμπάς μου νομίζω θα το μάθει σήμερα. Πρώτη φορά το ακούει τώρα. Η μητέρα μου το ξέρει, είναι πάντα μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, με ρώτησε μήπως σήμερα που θα το βγάλω, θα το δει περισσότερος κόσμος. Λέω "μαμά το ξέρω και δε με ενδιαφέρει αν θα το δούνε περισσότεροι". Ήδη κυκλοφορεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου να μην ντρέπονται οι κοπέλες ούτε για τη σεξουαλικότητά τους ούτε επειδή εμπιστεύτηκαν κάποιον, είναι σέξι ή θέλουν να νιώθουν καλά με το σώμα τους. Δεν υπάρχει καμία ντροπή. Ντροπή σε αυτόν που βγάζει το βίντεο και σε αυτούς που το βλέπουν. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν πως κάνω σεξ. Να ντραπώ γιατί; Γιατί επέλεξα το σεξ που κάνω να έχει σχέση με φωτογραφίσεις, βίντεο κλπ; Είναι δικές μου επιλογές. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Ο μπαμπάς μου νομίζω είναι πολύ περήφανος αυτή τη στιγμή που με βλέπει. Και ας είναι ένα ταμπού θέμα. Είναι ένας κλασικός Έλληνας μπαμπάς. Δεν ήξερε τι πέρασα. Δε φταίει αυτός», είπε η Έλενα Κρεμλίδου χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA