Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Κεραμεικό, διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/2) στο θέατρο Ήβη όπου ο αδικοχαμένος ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: «Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα που χάθηκε άδικα» - Η σύντροφός του μιλά μετά το τροχαίο

Την Τετάρτη το βράδυ παίχτηκε η παράσταση στη μνήμη του με τον καλό του φίλο Ευθύμη Γεωργόπουλο να υποδύεται το ρόλο που έπαιζε ο Πάνος Νάτσης, ενώ όλος ο θίασος είπε από σκηνής μερικά λόγια για τον φίλο και συνάδελφό τους που έφυγε πρόωρα και με τραγικό τρόπο από τη ζωή. 

Το «παρών» σε αυτή τη βραδιά έδωσαν φίλοι και συνάδελφοι του Πάνου Νάτση, οι οποίοι απέφυγαν να αποθανατιστούν από τους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πρωτόγνωρο να παιχτεί μία παράσταση χωρίς έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά. Είναι μια από τις σκληρότερες δουλειές να κάνεις τον κόσμο να γελάει ενώ μέσα σου είσαι σε τραγική κατάσταση».

Με τη σειρά της ούτε η Λουκία Πιστιόλα μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της: «Γιατί καβαλάνε μηχανές; Για πείτε σε ένα 30χρονο παιδί που είναι ηθοποιός… Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης. Τα μπαρ και τις καφετέριες που είχε δουλέψει για να ζήσει, πηγαίνοντας σε δυο και τρεις και τέσσερις δουλειές. Οι νέοι ηθοποιοί πληρώνονται το μήνα 100 ευρώ μεικτά για να παίζουν. Πάνω στο άνθος του λοιπόν… Κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει. Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο τον Νάτση, δεν μας χρειάζεται πια, είμαι εδώ για τους συναδέλφους μου που απόψε θα χρειαστεί να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA