Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Ζουγανέλης και μίλησε για όλους και για όλα. Προκάλεσε συγκίνηση, ωστόσο, όταν αναφέρθηκε τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Βλάσση Μπονάτσο τονίζοντας τις πολύ δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι νέοι καλλιτέχνες σήμερα και ότι στην Ελλάδα αναγνωρίζεται κανείς κυρίως όταν πεθάνει.

«Είμαστε θανατολάγνοι. Πριν πεθάνει ο Σάκης Μπουλάς δεν τον έπαιζαν στα ραδιόφωνα, έπρεπε να πεθάνει για να του κάνουν αφιερώματα. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε το ειδικό βάρος των ανθρώπων όσο ζουν τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης και αφηγήθηκε όμορφες στιγμές που έζησε με τους αγαπημένους του φίλους Σάκη Μπουλά, Βλάσση Μπονάτσο και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και το πώς βίωσε τις απώλειές τους.

«Ο Σάκης είχε τρομερό εκτόπισμα ηθοποιού και τραγουδιστής. Ο Σάκης δεν είναι ανάμνηση έχει μία παρουσία. Εξαιρετικός αλλά και τρομερός να εργαστεί. Ήταν λίγο βαρύς και τον παρεξηγούσε ο κόσμος. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά στον εαυτό του, δεν τον πρόσεξε, δεν τον αγάπησε. Του άρεσε η ζωή αλλά δεν αγάπησε τον εαυτό του και το πλήρωσε. Γι΄αυτό και συνιστώ πάντοτε να προσέχουμε τον εαυτό μας για να είμαστε προσφορά για τους άλλους. Λυτρώθηκα όταν έφυγε γιατί δεν ήθελα να ζει την παρακμή του.

Ήμουν ο τελευταίος που μίλησε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωσε και μετά με πήρε και μου είπε έλα θα βάλω να δω τένις τον Ναδάλ και θα ξαπλώσω. Αυτό ήταν. Το πρωί ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τον Λαυρέντη και δεν το πίστευα.

Ο Βλάσσης δεν υπάρχει. Έχουμε κοιμηθεί μαζί και έχω μία πίκρα μέσα μου γιατί πριν φύγει είχαμε τσακωθεί γιατί διαφωνούσα με τον τρόπο που στεκόταν στη ζωή του και τολμούσα να του το πω».

Τέλος, με μεγάλη αγάπη μίλησες για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Ισιδώρα Σιδέρη, και την κόρη του Ελεονώρα.

«Είμαστε 40 χρόνια μαζί με την Ισιδώρα. Ήταν μία εξαιρετική τραγουδίστρια, τρομερά ιδιότυπη, δεν έπαιξε με τα Μέσα, την αγάπησε ο Χατζιδάκις. Με ελευθερία κράτησε ο γάμος μας. Με σεβασμό» τόνισε και πρόσθεσε αναφερόμενος στην κόρη του: «Είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί. έχω αποστασιοποιηθεί από την έννοια η κόρη μου δεν την κρίνω σαν πατέρας αλλά σαν αποδέκτης. Κυκλοφορώ στον δρόμο και λένε αυτός είναι ο πατέρας της Ελεωνόρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA