Μενού
  • Α-
  • Α+

Δε θα περίμενε κανείς από έναν επιτυχημένο παρουσιαστή και επιχειρηματία να έχει πολλά απωθημένα. Ο Αντώνης Κανάκης όμως, πέρα από τη σάτιρα, έχει και το μικρόβιο της μόδας. Ο frontman των Ράδιο Αρβύλα «πειράχτηκε» που δεν είναι μέλος της επιτροπής του GNTM, αλλά η ευχή του πραγματοποιήθηκε με λίγη...editing μαγεία.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό, η ζωή στην Πάρο και η αποχή από την τηλεόραση

«Οι κριτές κάποια στιγμή πρέπει να μου εξηγήσουν γιατί δεν βρίσκομαι σε αυτό το πόστο» παραπονιέται ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος εμφανίστηκε χθες, την Πέμπτη 10/2 στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα με ένα ιδιαίτερα γουστόζικο λουκ.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x87sq8p?autoplay=1

Το στιλιστικό σχόλιο του παρουσιαστή περιελάμβανε μπλου τζιν ζευγαρωμένο με ένα σετ λευκά αθλητικά, μπλουζάκι με ασπρόμαυρο μοτίβο το οποίο συμπλήρωνε ένα αντικομφορμιστικό σακάκι και για...κερασάκι, ένα μαύρο fedora που κορύφωσε το χίπστερ vibe.

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα δήλωσε με την γκαρνταρόμπα του πως το έχει με την μόδα και το κοντρόλ θέλησε να πραγματοποιήσει το απωθημένο του έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. Πριν προλάβει να προχωρήσει στο επόμενο τοπ της επικαιρότητας, οι editors του στούντιο τον έβαλαν σε θέση...κριτή στο GNTM εκθρονίζοντας τον Δημήτρη Σκουλό. «Α, να με, εκεί ανήκω, ευχαριστώ πάρα πολύ το κοντρόλ» λέει αστειευόμενος ο Αντώνης Κανάκης που πιάστηκε απροετοίμαστος για την...φάρσα των συναδέλφων του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA