Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της καταγγέλλει ότι έπεσε η Αμαλία Τουράνη, η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη. Με αναρτήσεις της στo Instagram η κοπέλα περιγράφει όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον τραγουδιστή ενώ εγκυμονούσε στην κόρη τους, η οποία πριν από μερικά χρόνια νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωσή της με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα.

Διαβάστε ακόμηΕλένη Τζώρτζη: Υπέστησα σεξουαλική παρενόχληση στα 12 έτη από παπά - Δεν πήγα ξανά στην εκκλησία

«Το 2010 ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) έπειτα από καυγά που είχαμε, με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες οι τότε γείτονές μου), προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητό μου και ήρθε με το δικό του αυτοκίνητο κ μου το τράκαρε στο πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω!!…. Στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία!! Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης μου ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», έγραψε σε story της και πρόσθεσε:

«Όταν ανέβηκε ο ερανικός λογαριασμός το 2017 και βοήθησε όλος ο κόσμος για να πάει η κόρη μας στην Αμερική για να σωθεί από τον καρκίνο, ο Καμπακάκης δεν μας μιλούσε για δύο μέρες γιατί θα του κάναμε κακό στην καριέρα του! Συγκεκριμένα έλεγε “θα σβήσω δε θα έρχεται κανείς να με βλέπει στα live γιατί θα με λυπούνται». Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της.

«Καταρράκωσε το παιδί»

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend το πρωί του Σαββάτου (12/2) εξήγησε ακριβώς τι συνέβη. «Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του», δήλωσε. «Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω μου», σημείωσε στη συνέχεια. Τέλος, αποκάλυψε ότι υπάρχει και δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού, λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

«Δεν υπήρχε γάμος, διαλύθηκε ο γάμος μας γιατί εγώ όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με χτύπησε. Ήταν όλα έτοιμα σε δυο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις είχαμε αρχίζει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν όλα. Αφού γεννήθηκε το παιδί και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου, σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA