Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις κατηγορίες που έκανε η Αμαλία Τουράνη ότι ο Ηλίας Καμπακάκης χτυπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη τους, ο δικηγόρος του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα», με την Κατερίνα Καραβάτου. 

Διαβάστε ακόμηΣάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ, δεν μπορώ να τον πω βιαστή»

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, «η καταγγέλλουσα έχει θίξει διάφορα ζητήματα. Αναφορικά με την υποτιθέμενη κακοποίηση, αν διαβάσετε την ανακοίνωση της καταγγέλλουσας, λέει πως είχε υποβληθεί μήνυση. Αυτό έγινε το 2011. Δεν αναφέρει πουθενά την έκβαση της υπόθεσης. Ο κ. Καμπακάκης αθωώθηκε, γιατί όλα αυτά που ισχυριζόταν ήταν ανυπόστατα», ανέφερε ο συνήγορος του Ηλία Καμπακάκη

Όσο για το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τον ξυλοδαρμό της Αμαλίας Τουράνη, ο δικηγόρος αναφέρει: «Το συγκεκριμένο πόρισμα ήταν μέρος της δικογραφίας. Έγινε το δικαστήριο και ο πελάτης μου αθωώθηκε». Σχετικά με το ποσό της διατροφής, το οποίο η Αμαλία Τουράνη ισχυρίζεται ότι δεν λαμβάνει, ο δικηγόρος του τραγουδιστή αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι έχει λήξει από το 2019, εκείνος συνεχίζει και καταβάλλει κανονικά τη διατροφή του παιδιού. Τονίζει μάλιστα πως «το μόνο του μέλημα είναι το παιδί του, το υπεραγαπάει και όσοι το γνωρίζουν, το επιβεβαιώνουν».

Δεδομένου ότι τα λεγόμενά του δεν συνάδουν με τους ισχυρισμούς της Αμαλίας Τουράνη, όταν ρωτήθηκε γιατί η πρώην σύντροφός του προχώρησε σε αυτές τις κινήσεις και άνοιξε μία υπόθεση 8 χρόνια αργότερα, εκείνος απάντησε: «Ο Ηλίας Καμπακάκης επιδιώκει να βρεθεί εξωδικαστική λύση για να επικοινωνήσει με το παιδί του. Δεν το βλέπει καθόλου, γιατί δεν τον αφήνουν να το δει». Εξήγησε ακόμη πως με την αλλαγή του νόμου για τη συνεπιμέλεια, η μητέρα της μικρής Κλεοπάτρας κατέθεσε εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα και ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA