Μενού
  • Α-
  • Α+

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το προφίλ της στο Instagram ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Είμαστε 8 χρόνια μαζί - Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τις δύο γέννες

Η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε μαζί με τον δίχρονο γιο της, Γιώργο, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη και τον οποίο έφερε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020.

https://www.instagram.com/p/CZ9wh10r3qj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φουσκωτή... Σε αυτή την φάση τουλάχιστον… Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο…», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου με τις ευχές των φίλων και followers να πέφτουν βροχή.

Μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει για όλη την αγάπη που εισέπραξε μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, ανεβάζοντας ένα insta story σήμερα Τρίτη (15/2) όπου αυτοσαρκάστηκε προκαταβολικά για τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης που θα βάλει και γράφοντας:

«Τα 25 κιλά τα έχω στο τσεπάκι πάλι. Παιδιά, χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και την αγάπη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA