Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τους με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ελένη Δήμου και εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us και στο επί σκηνής φιλί με τον Μαρίνο Κόνσολο που είχε προκαλέσει αίσθηση.

«Εξακολουθώ να είμαι αρνητική με τα μουσικά reality. Αυτό, όμως, ήταν κάτι διαφορετικό. Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι... Και ήθελα και δεν ήθελα. Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω ένα παιδί που έστω να τραγουδάει να μην κάνει “α α α”.

Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο», είπε η Ελένη Δήμου και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο περίφημο φιλί.

«Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους. Το φιλί ήταν αυθόρμητο, εμένα δεν με ενόχλησε, δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA