Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Βέρτης έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάει αρκετές φορές στο δικαστήριο, όμως αυτή τη φορά το Εφετείο Θεσσαλονίκης απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, στη διαμάχη με τον τέως οικονομικό διευθυντή του.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Βέρτης: Γιατί έκανε καταγγελία στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Μάλιστα, στην εκπομπή έγινε αναφορά και στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, στο οποίο λέγεται πως έχει ήδη γίνει κατάσχεση σε κάποια αντικείμενα αξίας του Νίκου Βέρτη (όπως ενός πολύ ακριβού μουσικού εξοπλισμού που έχει στην κατοχή του), φτάνοντας το ποσό των 215.000 ευρώ.

O Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποτελεί πλέον τον δικηγόρο του τραγουδιστή, δήλωσε στην εκπομπή πως: «Αγνοώ την εξέλιξη αυτή, τη νομική, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το διαχειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υπόθεσης. Είχαμε κι ένα δικαστήριο την περασμένη Τρίτη όπου ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς, γι’ αυτό ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη αναβλήθηκε μέχρι τις 25/02/022. Ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA