Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί μετά το τέλος της παράστασης «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο ο Παύλος Χαϊκάλης να ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από το θέατρο, ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Πέμπτη (17/2) αποκάλυψε πως συμμετέχει ήδη σε μια ερασιτεχνική παράσταση στον Πύργο Ηλείας, ενώ είναι σε συζητήσεις για να παίξει το καλοκαίρι στο Ηρώδειο.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: Γύρισε στο νομό Ηλείας και ασχολείται με την αστρολογία

«Έχω φύγει εδώ και καιρό από την Αθήνα, ένα μήνα και κάτι είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Εδώ και καιρό είχα πάρει αυτή την απόφαση. Ήθελα να φύγω στο χωριό μου και να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε αυτή η συγκυρία», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί από το θέατρο είπε πως «ήδη για το καλοκαίρι έχω μια συζήτηση για παράσταση στο Ηρώδειο. Αλλά ακόμα το σκέφτομαι». Παράλληλα, εξήγησε το γιατί συμμετέχει αυτή τη στιγμή σε έναν ερασιτεχνικό θίασο. «Είμαι σε πρόβες επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζητήθηκε να τον αντικαταστήσω, για να μη διαλυθεί η δουλειά. Έτσι, συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία. Θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες, είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία».

Τέλος, για τη νέα του ζωή μετά τις καταγγελίες που δέχθηκε, δήλωσε πως «περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους. Είμαι σε μια φάση αποτοξίνωσης θα έλεγα. Είμαι πάρα πολύ ωραία εδώ. Θα περάσει ένα χρονικό διάστημα και θα δοθεί φως μέσα από το πέρασμα του χρόνου. Είναι μια ανθρωποφαγία που υπάρχει αυτό τον καιρό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA